Un Tomb per la Història, a l’Aplec: ‘L’arqueologia de Castellar Vell’

Un Tomb per la Història, a l'Aplec: 'L'arqueologia de Castellar Vell'

Quan

21/05/2023    
10:30 - 12:30
Ermita de Castellar Vell
Gratuït
Centre d’Estudis de Castellar del Vallès - Arxiu d’Història, Ajuntament de Castellar del Vallès
No necessària

Tipus d'event

Diumenge dia 21 de maig, en el marc del 43è Aplec a Castellar Vell, el Centre d’Estudis de Castellar – Arxiu d’Història, en col·laboració amb l’Ajuntament, portarà a terme una nova visita de Un Tomb per la Història, ‘L’arqueologia de Castellar Vell’. Aquesta vegada, el centre d’interès serà Castellar Vell, on es permetrà l’entrada a l’ermita, un jaciment amb una història molt dilatada, de més de mil anys d’ocupació. L’arqueòleg Jordi Roig s’encarregarà, una vegada més, de guiar-nos a través de la història i fer-nos conèixer aquest paratge més a fons. D’aquesta manera, els participants podran descobrir no només l’ermita, l’element més emblemàtic d’aquest lloc, sinó també les ruïnes de la rectoria i del vilatge medieval.

La sortida s’efectuarà directament a Castellar Vell, a les 10.30 h, tindrà una durada d’unes dues hores i serà gratuïta. A més, no fa falta inscripció, de manera que qui hi vulgui participar només ha d’estar a l’hora indicada davant de l’ermita.

Les inscripcions són nominals, és a dir, una inscripció només és vàlida per a una persona. El termini màxim per inscriure’s a l’activitat és el divendres abans de la sortida a les 20 h. L’organització es reserva el dret de suspendre o modificar la sortida per mala previsió meteorològica o si ho considera oportú. L’activitat és gratuïta per als socis i té un cost de 5 € per als no socis.

Teclegi la seva cerca i premi el botó de cercar. Premi ESC per cancel·lar.

Torna a dalt de tot