Premis de Batxillerat

Els Premis de Recerca de Batxillerat són un certamen, convocat cada any pel Centre d’Estudis – Arxiu d’Història de Castellar del Vallès, obert a tot l’alumnat de batxillerat, a fi d’animar els joves a introduir-se en el món de la investigació i, per descomptat, descobrir i estudiar el municipi.

El requisit més destacat del premi és que els treballs que s’hi presentin han de versar sobre el municipi de Castellar del Vallès o sobre el seu terme municipal. De fet, la temàtica no ha de ser necessàriament històrica, sinó que els alumnes poden efectuar la seva investigació al voltant de la ciència (per exemple, investigant la qualitat de l’aire o de l’aigua del municipi), l’art (mitjançant l’anàlisi dels nombrosos artistes de Castellar, per exemple) o l’esport (com ara estudiant la història d’alguna associació esportiva).

El jurat, format per personalitats vinculades a la cultura de Castellar, valora, aleshores, els millors treballs de cada any tenint en compte elements com l’interès i l’originalitat del tema, la coherència o la qualitat.

Finalment, els treballs guanyadors gaudiran de diversos premis, com ara un val a bescanviar en comerços de Castellar del Vallès o un lot de productes. A més, els treballs estaran disponibles a la web de l’entitat, per poder-los consultar, i n’apareixerà una ressenya a la Plaça Vella d’aquell any acompanyada d’un codi QR per poder-los llegir.

Podeu veure els guanyadors del 2023 i del 2022 seguint els enllaços.

Teclegi la seva cerca i premi el botó de cercar. Premi ESC per cancel·lar.

Torna a dalt de tot