Jornades Europees de Patrimoni 2022

Jornades Europees de Patrimoni 2022

Quan

09/10/2022    
08:00 - 13:30
Jardins del Palau Tolrà
Socis: Gratuït / No socis: 5 €
Centre d’Estudis de Castellar del Vallès - Arxiu d’Història
Completes

Tipus d'event

Aquest any les Jornades Europees de Patrimoni (JEP) 2022 van estar protagonitzades per El Puig de la Creu, cultura i patrimoni. La sortida va començar als Jardins del Palau Tolrà, des d’on es va procedir a pujar a peu al Puig de la Creu per la pista dels bombers. Cap a dos quarts es va arribar al cim del Puig, on es va fer una explicació històrica a càrrec de les historiadores Ester Planas i Gemma Perich. A continuació, l’historiador Llorenç Genescà va parlar de tradicions, i, més tard, l’arquitecte J. M. Masagué va explicar l’arquitectura de la capella. També hi va haver una visita guiada per la capella, l’hostatgeria i la torre per part de Gener Martí i la part arquitectònica per, J. M. Masagué.

Finalment, es va fer un tast de vins de proximitat a càrrec de La Gastronòmica abans de baixar a peu a Castellar.

L’organització va anar a càrrec del Centre d’Estudis – Arxiu d’Història de Castellar del Vallès i va comptar amb la col·laboració: dels Amics de l’Ermita del Puig de la Creu, l’Ajuntament de Castellar del Vallès i l’ADF.

Les inscripcions són nominals, és a dir, una inscripció només és vàlida per a una persona. El termini màxim per inscriure’s a l’activitat és el divendres abans de la sortida a les 20 h. L’organització es reserva el dret de suspendre o modificar la sortida per mala previsió meteorològica o si ho considera oportú. L’activitat és gratuïta per als socis i té un cost de 5 € per als no socis.

Teclegi la seva cerca i premi el botó de cercar. Premi ESC per cancel·lar.

Torna a dalt de tot