Vespres amb Història: ‘Salvament del patrimoni després de la Guerra Civil’

Vespres amb Història: 'Salvament del patrimoni després de la Guerra Civil'

Quan

05/07/2023    
19:30 - 21:30
Ca l'Alberola
Taquilla inversa
Centre d’Estudis de Castellar del Vallès - Arxiu d’Història
Entrada lliure

On

Ca l'Alberola
Passeig de Tolrà, 3, Castellar del Vallès

Tipus d'event

El salvament del patrimoni després de la Guerra Civil és el tema del llibre El patrimoni artístic català durant la Guerra Civil espanyola que surt publicat i se suma, així, al llegat del Memorial Democràtic, formant part de la col·lecció “Referents” amb el número 18. S’engloba dins el projecte de publicacions regulars de la Generalitat de Catalunya sobre qüestions de memòria històrica i democràtica . Els editors d’aquest volum són Quim Nadal, qui va ser director de l’Institut Català de Recerca del Patrimoni Cultural (ICRPC) i actual conseller d’Universitats, i la historiadora castellarenca Mireia Capdevila, que podeu trobar al seu Instagram @mireia_capcan.

Ella mateixa ens parlarà del contingut històric d’aquest volum imprescindible en una nova edició de l’activitat Vespres amb Història. Aquestes activitats acaben amb un petit refrigeri i segueixen el sistema de taquilla inversa. No us ho perdeu!

Atenció: a causa de les obres que s’han començat a portar a terme a l’edifici del centre, la xerrada serà a Ca l’Aberola.

Teclegi la seva cerca i premi el botó de cercar. Premi ESC per cancel·lar.

Torna a dalt de tot