Un Tomb per la Història: ‘La Catedral del Vallès’

Un Tomb per la Història: 'La Catedral del Vallès'

Quan

23/04/2022    
10:00 - 12:30
Església de Sant Esteve
Socis: Gratuït / No socis: 5 €
Centre d’Estudis de Castellar del Vallès - Arxiu d’Història
Completes

On

Església de Sant Esteve
C. de l'Església, s/n, Castellar del Vallès

Tipus d'event

En aquesta ocasió, Un Tomb per la Història: ‘La Catedral del Vallès’ ha tingut lloc a l’espai de l’Esglèsia de Sant Esteve. S’ha previst la visita a l’interior del recinte i la visita a la cripta on hi ha enterrada Emília Carles-Tolrà i altres familiars amb el guiatge teatral a càrrec del grup La Casa de Asterion, que ens permetrà conèixer Emília Carles-Tolrà en carn i ossos, i la visita al campanar i rellotge a càrrec dels membres del Grup de la Pedra Seca.
Per facilitar la visita a les diverses estances el grup es dividirà en grups més petits, en certs moments, per poder fer relleus. Ha estat el cas de la visita al campanar, la cirereta d’aquest Un Tomb per la Història: ‘La Catedral del Vallès’.
Les inscripcions són nominals, és a dir, una inscripció només és vàlida per a una persona. El termini màxim per inscriure’s a l’activitat és el divendres abans de la sortida a les 20 h. L’organització es reserva el dret de suspendre o modificar la sortida per mala previsió meteorològica o si ho considera oportú. L’activitat és gratuïta per als socis i té un cost de 5 € per als no socis.

Teclegi la seva cerca i premi el botó de cercar. Premi ESC per cancel·lar.

Torna a dalt de tot