Un Tomb per la Història: ‘Les dones de Castellar’

Un Tomb per la Història: ‘Les dones de Castellar’

Quan

12/03/2023    
10:00 - 12:30
Jardins del Palau Tolrà
Socis: Gratuït / No socis: 5 euros
Centre d’Estudis de Castellar del Vallès - Arxiu d’Història
Completes

On

Jardins del Palau Tolrà
Passeig de Tolrà, 1, Castellar del Vallès

Tipus d'event

Aquesta vegada la ruta Un Tomb per la Història: ‘Les dones de Castellar’ serà una passejada que pretén recuperar un tros de la història i el paper de les dones a Castellar del Vallès. Des de l’antiguitat i sempre, les dones han tingut un paper clau a nivell econòmic, polític, social i cultural, però mai han tingut el seu lloc a nivell de reconeixement i de discurs oficial. Parlarem de dones amb noms i cognoms, d’oficis, de gènere, de rols, models de família, patriarcat i feminisme. I de moltes altres coses.

Un Tomb per la Història: ‘Les dones de Castellar’ anirà a càrrec de l’historiador Llorenç Genescà i comptarà amb una actuació de Cor d’Atzamares i les Rebels de Bracet del Cor Sant Esteve.

Les inscripcions són nominals, és a dir, una inscripció només és vàlida per a una persona. El termini màxim per inscriure’s a l’activitat és el divendres abans de la sortida a les 20 h. L’organització es reserva el dret de suspendre o modificar la sortida per mala previsió meteorològica o si ho considera oportú. L’activitat és gratuïta per als socis i té un cost de 5 € per als no socis.

Teclegi la seva cerca i premi el botó de cercar. Premi ESC per cancel·lar.

Torna a dalt de tot