Un Tomb per la Història: ‘Modernisme i altres estils arquitectònics’

Un Tomb per la Història: 'Modernisme i altres estils arquitectònics'

Quan

27/03/2022    
10:00 - 12:30
Jardins del Palau Tolrà
Socis: Gratuït / No socis: 5 €
Centre d’Estudis de Castellar del Vallès - Arxiu d’Història
Completes

Tipus d'event

En aquest nou itinerari Un Tomb per la Història: ‘Modernisme i altres estils arquitectònics’ visitarem el Palau Tolrà per dins i també observarem amb molta atenció l’Església de Castellar, algunes façanes del carrer Major, del Mestre Ros o la carretera de Sentmenat, així com edificis emblemàtics com Ca l’Anastasi o els safareigs de la Baixada, el Sindicat, cal Boter, etc.

L’objectiu d’aquest Un Tomb per la Història: ‘Modernisme i altres estils arquitectònics’ és descobrir si hi ha modernisme a Castellar del Vallès i veure’n exemples i altres estils artístics, tant anteriors com posteriors. Gràcies al guia, l’historiador Llorenç Genescà, també descobrirem figures de paletes i constructors del municipi i la figura d’Emili Cortés Sala, que va ser l’arquitecte dels projectes d’Emília Carles-Tolrà.

Les inscripcions són nominals, és a dir, una inscripció només és vàlida per a una persona. El termini màxim per inscriure’s a l’activitat és el divendres abans de la sortida a les 20 h. L’organització es reserva el dret de suspendre o modificar la sortida per mala previsió meteorològica o si ho considera oportú. L’activitat és gratuïta per als socis i té un cost de 5 € per als no socis.

Teclegi la seva cerca i premi el botó de cercar. Premi ESC per cancel·lar.

Torna a dalt de tot