Un Tomb per la Història: ‘Passejant amb el poeta Joan Arús’

Un Tomb per la Història: 'Passejant amb el poeta Joan Arús'

Quan

26/06/2022    
09:00 - 12:00
Plaça del Calissó
Socis: Gratuït / No socis: 5 €
Centre d’Estudis de Castellar del Vallès – Arxiu d’Història
Completes

Tipus d'event

Aquesta vegada, a Un Tomb per la Història: ‘Passejant amb el poeta Joan Arús’ recorrerem el paisatge castellarenc a través de la poesia de Joan Arús, retrobant-nos amb indrets emblemàtics del nostre terme com el Brunet, la zona boscosa de la Malesa, el Gorg del Fitó, la passera del Ripoll de Can Juliana, l’església de Sant Esteve de Castellar des de la passera de Fontscalents, etc.

Gràcies a la col·laboració i recerca per part de la secció literària del centre, amb Joan Sellent, Anton Carbonell, Natàlia Cerezo, Antoni Seguí, i també amb la participació en les lectures de Rosa Maria Baró i Marina Antúnez, retrobarem el poeta que va descriure el paisatge castellarenc als seus versos en el nou itinerari d’Un Tomb per la Història: ‘Passejant amb el poeta Joan Arús’.

Les inscripcions són nominals, és a dir, una inscripció només és vàlida per a una persona. El termini màxim per inscriure’s a l’activitat és el divendres abans de la sortida a les 20 h. L’organització es reserva el dret de suspendre o modificar la sortida per mala previsió meteorològica o si ho considera oportú. L’activitat és gratuïta per als socis i té un cost de 5 € per als no socis.

Teclegi la seva cerca i premi el botó de cercar. Premi ESC per cancel·lar.

Torna a dalt de tot