L’exposició ‘Mirades’, de Mònica Bonanad, al CECV-AH

El 3 de març, a les 19 hores, s’inaugura una nova exposició artística al Centre d’Estudis Castellar – Arxiu d’Història. Aquesta vegada, una mostra pictòrica de la pintora castellarenca Mònica Bonanad Herreras titulada Mirades.  L’artista presenta un recull de 15 quadres inspirats en animals salvatges. Exposa “una mica de tot, un recull d’imatges, experiències, etc., recollides al llarg del temps”.

En aquesta proposta que ens presenta fa un treball personal en què destaca l’expressivitat emocional del món animal. Bonanad utilitza la tècnica de l’acrílic, però també la combina amb altres tècniques lliures “segons em demani l’obra”, confessa la pintora.

Nascuda a Tarragona, viu a Castellar del Vallès des de fa 20 anys. Vinculada al món artístic des de petita, va cursar estudis a l’Escola d’Art de Tarragona en l’especialitat de disseny gràfic. Ha fet exposicions a Castellar i a Tarragona.

L’exposició es podrà veure fins al 14 d’abril, els dimarts de 9 a 13 h i divendres, de 16 h a 20 hores, al Centre d’Estudis Castellar – Arxiu d’Història.

Teclegi la seva cerca i premi el botó de cercar. Premi ESC per cancel·lar.

Torna a dalt de tot