II Premis de Recerca de Batxillerat: ‘Les bruixes de Castellar’

Les guanyadores dels II Premis de Recerca de Batxillerat. || Font: M. A.

Els II Premis de Recerca de Batxillerat es van entregar a la seu del Centre d’Estudis – Arxiu d’Història de Castellar del Vallès. El concurs estava obert a tot l’alumnat de batxillerat que hagués elaborat un treball de recerca que estigués relacionat temàticament amb Castellar del Vallès.

El jurat, format per Oriol Vicente, Paula Solé i Marina Antúnez, presonalitats vinculats a la cultura del municipi, va valorar que el millor treball d’enguany era Les bruixes de Castellar del Vallès, escrit per Àngela Olea Valenzuela, Carla Gutiérrez Antúnez i Lucía Hernández Ramírez, i tutoritzat per Raquel Blázquez, totes de l’Institut Castellar.

Amb motiu de ser les guanyadores dels II Premis de Recerca de Batxillerat, les tres noies van rebre un diploma. A més, també se’ls proporcionarà un val per valor de 600 euros que podran canviar per material informàtic o un viatge i un lot de productes. Per acabar, el treball Les bruixes de Castellar del Vallès passarà a formar part del fons documental de l’Arxiu d’Història, ja que es publicarà íntegrament a la pàgina web de l’entitat, i també se’n farà una petita ressenya a la propera Plaça Vella, que anirà acompanyada d’un enllaç mitjançant un codi QR que permetrà llegir el treball original.

Teclegi la seva cerca i premi el botó de cercar. Premi ESC per cancel·lar.

Torna a dalt de tot