Fem memòria del cinema a Castellar. Taula rodona

El cinema a Castellar

Enguany, el Club Cinema Castellar Vallès s’encarregarà de donar forma a la revista Plaça Vella 2021, dedicada a la història del cinema a Castellar. D’una banda, ho fa amb recerca documental al propi Centre d’Estudis de Castellar – Arxiu d’Història i aprofitant molt material que ja ha estat confeccionat anteriorment amb exposicions que s’han fet pel BRAM! De l’altra, i aquí és on hi participa la ciutadania, recollint el testimoni oral. Necessitem que totes aquelles persones que tinguin records, experiències, anècdotes o fins i tot fotos o programes antics de cinema a Castellar es posi en contacte amb el Cineclub i l’Arxiu d’Història.

 

A Castellar del Vallès encara hi ha molta gent que se’n recorda de les sessions contínues del Califòrnia, del cinema al Centre Parroquial o a l’Ateneu, del cineclub dels anys 60 i 70, de les sessions escolars… El que sigui serà benvingut. Volem copsar com es vivia el cinema com a fet social quan a Castellar encara hi teníem sales.

Per això, el dia 19 de juny farem una taula rodona, dinamitzada per l’historiador Llorenç Genescà i a la Sala d’Actes, on tothom que tingui alguna història per explicar-nos ho pugui fer. Serà a les 11 del matí i per apuntar-se només cal deixar un missatge amb els noms i cognoms al correu electrònic info@clubcinemacastellar.com o al WhatsApp del cineclub (644349211).

Teclegi la seva cerca i premi el botó de cercar. Premi ESC per cancel·lar.

Torna a dalt de tot