Exposició sobre el músic Joan Tomàs i Parés (1896-1967)

Del 5 al 29 de maig de 2021
Lloc: Centre d’Estudis de Castellar – Arxiu d’Història
De dimecres a divendres de 17 a 20 h / dissabtes de 10 a 13 h
Acte central: 15 de maig

El Centre d’Estudis de Castellar – Arxiu d’Història acull a partir del 5 de maig, a la seva seu del carrer de la Mina, l’exposició itinerant “Músic de tot cor – Joan Tomàs i Parés, 1896-1967” comissariada per Liliana Tomàs i Roch.

El Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, a través de la Direcció General de Cultura Popular i Associacionisme Cultural promou la celebració, aquest 2021, de l’Any Joan Tomàs i Parés (Barcelona, 1896-1967) amb motiu dels 125 anys del seu naixement. 

L’exposició dona a conèixer la figura, obra i mestratge del músic, que també va ser director de l’Orfeó Castellarenc, amb un recorregut per les diferents facetes en què va destacar. L’exposició conté documents i fotografies, algunes inèdites fins ara. També hi ha enllaços en format QR a músiques i vídeos que acaben d’il·lustrar el que s’explica.

La mostra romandrà oberta del 5 al 29 de maig i es podrà visitar de dimecres a divendres de 17 a 20 i els dissabtes de 10 a 13 hores a la sala expositiva “Violant Carnera” del CECV-AH.

L’acte central d’inauguració es durà a terme el dissabte 15 de maig a les 12 h als Jardins del Palau Tolrà, a càrrec de M. Àngels Blasco, directora general de Cultura Popular i Associacionisme Cultural del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Liliana Tomàs i Roch, comissària de l’exposició i neta del músic, i les autoritats locals.

Per a més informació sobre l’Any Tomàs:

www.mestrejoantomas.cat
www.anyjoantomas.cat
Canal YouTube Joan Tomàs: https://www.youtube.com/channel/UCAJ0sva5llMqw9tXDx0cIcg
Twitter: @MestreJoanTomas

Teclegi la seva cerca i premi el botó de cercar. Premi ESC per cancel·lar.

Torna a dalt de tot