El Centre d’Estudis Castellar assisteix al Recercat 2024

Enguany, el Centre d’Estudis Castellar – Arxiu d’Història va participar en el Recercat 2024, programat per l’Institut Ramon Muntaner (IRMU) a Sabadell els dies 3, 4 i 5 de maig. Aquest any, el vintè, aquestes de cultura i recerca local va consistir en una fira de centres d’estudis, situada a la plaça del Doctor Robert, amb novetats editorials de recerca local i comarcal, entre d’altres. Entre les revistes de recerca s’hi van poder trobar els últims números de la revista de recerca castellarenca Plaça Vella.

El Recercat, que vol fomentar la connexió entre els centres i instituts d’estudis locals i comarcals dels territoris de parla catalana i els ateneus federats catalans, també va posar a disposició dels visitants una exposició al Casal Pere Quart. Entre altres mostres, taules rodones i ponències de temàtica històrica, en aquest casal es van poder visitar 15 roll-up dedicats a la història del Puig de la Creu, una nova versió respecte a l’exposició de l’any passat, inaugurada a l’ermita del Puig de la Creu i posteriorment traslladada a l’Espai Sales d’El Mirador, ja que s’ha reformat, ajustat i corregit.

El Recercat 2024 ha estat coorganitzat per la Fundació Bosch i Cardellach, Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, la Federació d’Ateneus de Catalunya, la Coordinadora dels Centres d’Estudis de Parla Catalana i l’Ajuntament de Sabadell.

Teclegi la seva cerca i premi el botó de cercar. Premi ESC per cancel·lar.

Torna a dalt de tot